Barcelona fietstochten

De Tyler groep Barcelona aanbevolen lijst van aanbieders hieronder, van wie velen ook fiets verhuur als u liever free-wheeling het vinden…

Stalen Donkey fietstochten

Op zoek naar een rit van twee wielen zal je nooit vergeten? Stalen Donkey reizen (de ezel is het nationale dier van Catalonië, in het geval u benieuwd was!) bieden privé/kleine groep avonturen rond de stad Barcelona. Hun vriendelijke gidsen zijn alle Barna locals, met oog voor de fascinerende details en verhaal dat anderen kunnen missen en een neus voor avontuur! U zult niet een geschiedenisles over Gaudi, maar ziet u de zijden van de stad dat de meeste toeristen gewoon niet weten over en een unieke middag blootleggen Barcelona’s geheimen besteden. Er is geen vaste route als zodanig, maar strandbars, chocolade en churros, patatas bravas, rommelmarkten en gedrongen huizen zijn slechts een paar lekkernijen die u wellicht ervaring. Een gewoon geweldig tour voor mensen die niet graag worden toeristen!Baja Bikes rondleidingen

Met zeven verschillende attracties uit te kiezen, als u wilt Verken de stad vanaf het zadel zoek dan niet verder dan de Baja Bikes. Het blootleggen van de geheimen van Las Ramblas, de kronkelende straatjes van de gotische wijk en veel van Gaudi’s groten, is hun Barcelona hoogtepunten tour een natuurlijke keuze voor degenen die een bezoek aan de stad voor de eerste keer; of u kon combineren bezienswaardigheden met wat meer epicuristische genoegens tijdens hun reis twee wielen tapas. Voetbal liefhebbers moeten kijken niet verder dan de Camp Nou-tour, een vier uur durende rit die u aan de legendarische 99,000-stadion, en Barca FC museum, evenals regaling u met verhalen over beroemde spelers en coaches verleden en heden. Check hun website voor meer zelfs nog meer opties!

Funky cyclus

Technisch zijn ze driewielers niet fietsen, maar Funky cyclus felgekleurde riksja’s hebben veel van de dezelfde voordelen sightseeing per fiets. Om te beginnen die u zijn noch door wegen of trottoirs, zoals u gelukkig ofwel doorlopen kunt beperkt, ten tweede ze zijn net zo milieuvriendelijk en ten derde zij blijken te zijn een goedkope manier om rond. Het beste van alles echter u zal niet worden verwacht om te doen trappen. Uw chauffeur/gids zal al het harde werk doen terwijl ze nemen u overal die u wilt gaan in de stad, van Barceloneta strand naar de caleidoscopische Torre Agbar toren.